Van Wijgerden is onderscheidend door: het schrijfwerk is pas af als jij dat ook vindt!

Van Wijgerden schrijft uit liefde voor de Nederlandse taal. Ze wil door taal jouw doelen bereiken. Onthoud haar werkwijze: zorgvuldigheid, betrokkenheid en foutloos! Wat ze belooft, doet ze.

Van WijgerdenArtikelen, blogs en website content

Van offerte tot artikel. Van flyer tot blog. Van blog tot column tot aan hele website-teksten toe. Soms super serieus, dan weer wat luchtiger. Als ‘het’ maar tekst nodig heeft. Carin van Wijgerden schrijft van ‘persoonlijke’ tot aan zakelijke teksten toe, maar altijd met de juiste ’tone of voice’. Net wat jij aan schriftelijke uitingen nodig hebt. (Ze houdt van humor, maar ze kan dit overigens prima inhouden als jouw tekst daar niet om vraagt. Dus laat je niet van de wijs brengen als je denkt dat deze copywriter alleen maar ‘lollige teksten’ schrijft. Ze schrijft ook intens serieuze offertes of zeer belangrijke documenten. Van die documenten/brieven/nieuwsbrieven waar voor jou veel van afhangt.)

Van Wijgerden denkt graag mee

Ook denkt ze graag met je mee. Ze geeft je graag (taal)advies en laat je lekker eigenwijs zijn en zelf (mee)bepalen. Dat meedenken is heel belangrijk. Dat geeft aan dat jij je schriftelijke uitingen serieus neemt. Op die manier komen jullie samen tot het beste resultaat. Geloof jij ook in de kracht van taal en heldere teksten? Dan zit jij bij Van Wijgerden goed. Ze werkt daarom het liefst samen met mensen die iets stevigs neer willen zetten. Iets met ‘uitsteken boven de massa’ of simpelweg ‘knalgoede teksten’ waar je niet omheen kunt. Van die teksten die kloppen van A tot en met Z en lekker weglezen. Teksten met logica en structuur.

Van Wijgerden schrijft met aandacht, tot op het botje van de inhoud

Om welke het tekst het ook mag gaan: ze schrijft met aandacht en verdiept zich tot op het botje van de inhoud. Ze wil weten wie jouw doelgroep is, wat jij met jouw tekst wil bereiken en gaat voor resultaat! Suffe en doelloze teksten ‘verkoopt’ ze niet. Wel schrijft ze teksten die de kern weergeven van jouw boodschap.

Ze let strak op de te gebruiken woorden, zinnen en leestekens. Daar haalt ze haar ‘fun’ uit. Net zo lang schrijven, herschrijven en weer opnieuw schrijven tot het er staat. Totdat ook jij zegt: “Ey! Maar zo is het precies zoals ik bedoel! Top Van Wijgerden en bedankt!”

Corrigeren, redigeren en ghostwriting ‘doet’ ze ook

Behalve het schrijven (van al jouw teksten) kun je natuurlijk bij Van Wijgerden ook terecht voor corrigeer-, redigeerwerk en ghostwriting!   Dat doet ze namelijk ook heel graag. Je hebt hier namelijk te maken met een ’taal en tekst’-lover of taalfreak. Zo je wilt.