Boek Burgemeester, Wethouder & Ik

Oei, ik heb inmiddels iets te veel krantenartikelen geschreven om ze allemaal te plaatsen en up-to-date te houden.

Sorry! Vind je het heel erg om ze online te lezen op: Kijk op Bodegraven-Reeuwijk? Als je daar dan toch bent, lees je gelijk beide kranten even. Kopje warme* vloeistof erbij of een lekker ‘koehoel*’ drankje! (*seizoensgebonden) en jij komt de dag wel door! Enjoy!

Of lees mijn online gastblog ‘De achterstevoren copywriter’ voor de Online Schrijfschool Marjon Sarneel. Of neem eens een kijkje op Facebook ‘Burgemeester, Wethouder & Ik’. Daar vind je mijn humoristische columns.

En, en, en… ik heb een Literair Paspoort van de LITERAIRE TOERIST. Maar, er is ook veel van mijn werk niet direct zichtbaar voor het grote publiek. Dan gaat het bijvoorbeeld om de ondertiteling van een Engelstalige film, redactie- en corrigeerwerk en veel meer.

Zodra iets en public gedeeld mag worden, zal ik dat zeker doen.

Copywriter Carin van Wijgerden